Eieren en cocotta

Eieren en cocotta

Eieren en cocotta

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl )
1 ei
rauwe ham
4 eetl geraspte jongbelegen kaas
peper en zout
1 eetl slagroom
lente - uitjes
1

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breek in 4 soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl) elk 1 ei.
Verdeel er 4 in reepjes gesneden plakken rauwe ham, 4 eetl geraspte jongbelegen kaas en peper en zout over.
Sprenkel over ieder bakje 1 eetl slagroom. Zet de bakjes 15 min in het midden van de oven (of afgedekt in de magnetron 1 minuut en 20 seconden op maximaal 800 Watt).
Bestrooi de eieren met fijngesneden lente -uitjes. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes